Снимка: rusemedia.comШофьорът от катастрофата в Русе, при която почина бебе на година и половина,

...
Снимка: rusemedia.comШофьорът от катастрофата в Русе, при която почина бебе на година и половина,
Коментари Харесай

Шофьорът от катастрофата с починало бебе е бил пиян

Снимка: rusemedia.com

Шофьорът от  злополука та в  Русе , при която почина  бебе  на година и половина, като се изключи че е бил недееспособен, е управлявал и пийнал.

``
реклама

Кръвната проба е посочила 2,44 промила  алкохол , оповестиха от Окръжната прокуратура в града.

С разпореждане на наблюдаващ прокурор 43-годишният лидер на лекия автомобил „ БМВ 316 “ Д.Т.Т. е притеглен като обвинен. По делото са осъществени огледи, разпитани са очевидци, изискани са информации, назначени са медицински експертизи. Автомобилът е конфискуван като материално доказателство, пише Монитор.

От Окръжната прокуратура осведомят, че Д.Т.Т. е осъждан до момента общо 10 пъти, като последната присъда е съда в Пловдив за обир, незаконно навлизане в непознато жилище и обезчестяване. Мъжът е изтърпял общо наказване от 5 години и 11 месеца отнемане от независимост и е излязъл от пандиза през 2015 година.

Обвиняемият е арестуван от наблюдаващия прокурор за 72 часа – за довеждането му пред съда за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “. Осъществена е съгласуваност със Сектор „ Арести “ –  Русе  за разкриване на охраняем пост в УМБАЛ „ Канев “ –  Русе , където сега обвиненият е настанен за лекуване, допълват от Окръжната прокуратура.

Ако бъде приет за отговорен, Д.Т.Т може да получи наказване отнемане от независимост за период от 3 до 15 години.

Тежката  злополука  стана на 19 декември към 21:14 часа. При удара на автомобила в бетонна колона на мост почина на място  бебе , а жена на 45-години и момиче на 17 години, които също са пътували в колата, получиха тежки пострадвания. Водачът е с фрактури и рани по главата и крайниците.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
НАПИШИ КОМЕНТАР